VMware Horizon ™ 6 – Utöka kraften i virtualisering från datacentret till enheter.

Virtualiserade fjärrskrivbord och applikationer som stödjer slutanvändare med tillgång till alla sina resurser genom en enhetlig arbetsyta.

Horizon tillåter organisationer att leverera virtualiserade fjärrstyrda skrivbord och applikationer via en enda plattform och ger slutanvändaren tillgång till sitt skrivbord och sina applikationer från ett ställe.

Vad Horizon gör

Stationära datorer och tillämpningar som levereras via en enda plattform på några sekunder
Leverera virtuella eller fjärrarbetsplatser och applikationer on-demand via en enda plattform för att effektivisera hanteringen och enkelt till rätt användare.

Unified Workspace med bra användarupplevelse
Leverera säkert datorer, applikationer och webbtjänster till användare genom en enhetlig arbetsyta. Ge en konsekvent slutanvändarupplevelse oberoende av enheter, platser, media och anslutningar.

Central Bildhantering
Central bildhantering för fysiska enheter.

Återkoppling, ledning och automation
Konsolidera kontroll, leverans och skydd av användarnas datorresurser med molnverktyg och automatisering, molnstyrning och självbetjäning.

Optimerad för programvarustyrd datacenter
Dynamiskt allokera resurser med virtuell lagring, virtuell serverkapacitet och virtuellt nätverk för att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt hantera och leverera skrivbordstjänster “on-demand”.

Under våren 2015 erbjuder vi inom konceptet “Hållbar IT” Proof-of-concept tjänster som identifierar hur man bäst drar nytta av virtuella arbetsplatser.