Fujitsu erbjuder oslagbar time-to-market

Undersökningar visar att företag ofta är frustrerade över det långsamma införandet av utökad server- och lagringskapacitet. Fujitsus lösning på problemet heter FUJITSU Integrated System för VMware EVO: RAIL . Det är en lösning som, förutom fördelarna med ett förkonfigurerat och förinstallerat system, också ger oöverträffad skalbarhet.

FUJITSU Integrated System för VMware EVO: RAIL är Fujitsus första renodlade VMware-integrerade system. Lösningen är enkel att driftsätta då alla viktiga komponenter är förinstallerade. Det gör att kunderna kan dra nytta av att snabbt och enkelt få tillgång till mer kapacitet och större flexibilitet samtidigt som flaskhalsar byggs bort.

Hårdvaruplattform för denna lösning är FUJITSU Server PRIMERGY CX400 som är optimerad för VMware EVO: RAIL. Den kompakta designen tar mindre yta i anspråk. I de VMware-testerna som kallas VMmark ligger Fujitsus x86-servrar i topp när det gäller prestanda.

Utöver  branschledande prestanda, driver Fujitsu Server PRIMERGY även ner energikostnaderna med upp till 27 procent tack vare Cool-SAFE® advanced thermal teknik.

Kenneth Steinholtz
Affärsutvecklare
+46 (8) 580 801 30

Kenneth Steinholtz

Lika viktigt som att färdigbyggda system kapar kostnader i införandet är det att se till helheten. Som ett brev på posten kommer driftskostnaden och här kan större besparingar göras. Ökad nyttjandegrad, enklare hantering och minskade energikostnader är ditt företags konkurrensfördel. Kontakta oss så hjälper vi dig till en smart affär med fokus på din affärsnytta.