Så gör du när din datamängd växer explosionsartat

TeknikGuide Känner du igen situationen? Din datamängd växer explosionsartat. Och du har ett antal olika system för lagring och troligen har vissa av systemen många år på nacken. Du lägger mycket tid på olika managerings-verktyg. Totalt sett har du säkert en rätt så dyr lagring per terabyte.

Att ta ett helhetsgrepp kring sin lagring är ett relativt komplext projekt. Det är många delar som ska kopplas ihop om man ska få en effektiv helhetslösning.

Vår guide, Effektiv Lagring, reder ut begreppen kring moderna lagringssystem såsom Thin provisioning, Deduplicering och Komprimering.

Vi delar också med oss av projektrelaterade erfarenheter, till exempel vikten av förankring, utbildning samt hur man kan öka på sin budget genom exempelvis inbyte av befintlig utrustning.

Slutligen berättar vi hur man kan bygga bort de flaskhalsar, som man ofta får med traditionella lagringssystem, genom att istället använda det senaste inom lagring; Flash-teknologin.

Till höger hittar du vår guide ”Effektiv Lagring”.

Kenneth Steinholtz
Affärsutvecklare
+46 (8) 580 801 30

Kenneth Steinholtz

Att datamängderna växer är inte så konstigt – det vill vi ju! Ju mer data vi kan analysera för att skapa en konkurrensfördel desto bättre. Men hur gör man för att maximera tillgängligheten utan att slå i taket på budgeten redan innan tillväxten kommer? Kontakta oss så hjälper vi dig identifiera rätt lagringslösning utefter ditt behov.

 

Tags: Lagring, Tjänst
Språk:
Svenska
Dokument typ:
Guide
Skribent:
David Tapper