Öppen nätverkshantering ger dig fördelar som traditionell nätverkshantering inte kan erbjuda.

ErbjudandenArtikel Nätverksutrustning köptes under många år som en ”svart låda”. Maskin- och programvaran som krävdes för att köra den kom tillsammans från en och samma leverantör. Det ändrar Dell på med öppen nätverkshantering.

Att få all nätverksutrustning från en och samma leverantör låter kanske inte så dumt, men faktum är att det leder till en hel del begränsningar i form av minskad flexibilitet och effektivitet när du och ditt företags snabbt vill kunna röra på er.

För två år sedan startade Dell en revolution som kallas öppen nätverkshantering. Dell bröt länken mellan maskinvara och programvara, vilket gör att Linux-baserad programvara kan köras på valfri nätverksswitch. Genom att bryta den här länken får företag mer flexibilitet och tillåter snabbare rörelser för att ta tillvara på plötsliga affärsmöjligheter.

Moor Insights & Strategy har nyligen släppt en rapport om detta. Där ges specifika exempel på hur öppen nätverkshantering gör det möjligt för företag – som ditt – att minska kostnaderna, öka sin kapacitet och få bättre avkastning.

Hämta rapporten här.

  • VIDEO
    Modernisera och effektivisera ditt nätverk

  • Kontakta mig