Microsoft slutar supporta Windows Server 2003 den 14 jul 2015

TeknikArtikel Vad innebär slutet för stöd för dig? Efter den 14 juli kommer Microsoft inte längre utfärda säkerhetsuppdateringar för någon version av Windows Server 2003.

Förändring är nästan här: Windows Server 2003 går ur support den 14 juli 2015

Om du fortfarande kör Windows Server 2003 i ditt datacenter, måste du vidta åtgärder nu för att planera och genomföra en övergångsstrategi för att skydda din infrastruktur.

Genom att migrera till Windows Server 2012 R2, Microsoft Azure eller Office 365, kan du uppnå konkreta fördelar. Du kan bland annat förbättrad prestandan, sänka underhållskraven och öka smidigheten och snabbheten i respons på verksamhetens krav.

För organisationer som kör Windows Server 2003 i sina IT-miljöer, har tiden kommit för en server evolution.

Dra nytta av molnets skalbarhet och flexibilitet, och hitta besparingar på kapitalkostnader. Du kan migrera dina servrar till molnet med Microsoft Azure. Eller få bättre effektivitet och hanterbarhet genom Windows Server 2012 eller ett hybrid moln.

Ladda ner gratis Microsoft Assessment and Planning Toolkit, och börja planera migreringen av din infrastruktur.

Kenneth Steinholtz
Affärsutvecklare
+46 (8) 580 801 30

Kenneth Steinholtz

Med hjälp av Converged Infrastructure har många av våra kunder kapat tiden i migreringsprojekt från gammalt till nytt. Dyra förstudier och onödiga konsulttimmar kapas med en stabil beprövad teknik man vet alltid kommer att fungera. Kontakta oss så hjälper vi dig till en smart affär med fokus på din affärsnytta.

  • Video
  • Windows Server 2003 går ur support om
  • 7 steg till Hållbar IT
    Utmana ditt datacenter och se hur du kan spara och effektivisera.

    Vårt verktyg ger dig svar inom de viktigaste 7 områdena där du kan spara och effektivisera i ditt datacenter.
    Gör testet >
  • Kontakta mig