Tre fördelar med att återvinna – säkerhet, ekonomi och hållbarhet

AffärsutvecklingArtikel Att det blir allt populärare att återvinna sin IT-utrustning är inget konstigt. Fördelarna - med att säkerställa att dataradering sker på rätt sätt och att samtidigt slå ett slag för miljön och slutligen få pengar tillbaka – är uppenbara.

Vi hjälper dig att ta ansvar för den IT-utrustning du inte längre använder.

Vi hanterar all typ av IT-utrustning såsom servers, bärbara datorer, stationära datorer, mobiltelefoner, surfplattor, skärmar eller skrivare.

Genom att använda dig av våra tjänster när du behöver återvinna din uttjänta IT-utrustning ser vi tillsammans till att så många enheter som möjligt kan komma till återanvändning på ett miljöriktigt sätt.

Som kund får du en rapport över hur många enheter som har gått vidare för återanvändning samt hur mycket som har blivit traditionellt återvunnet på bästa miljöriktiga sätt. På så sätt kan du bidra internt till ditt företags miljöredovisning.

För de enheter som innehåller lagringsmedia utför vi en säker dataradering. Som kund får du en detaljerad raderingsrapport som ger dig bevis på att informationen på enheterna blivit raderad på ett korrekt sätt och därför inte kan läcka vidare till oönskad part.

Är du nyfiken på hur mycket just ditt företag kan få för dina gamla utrustning samtidigt som du bidrar till att spara på miljön?

Kenneth Steinholtz
Affärsutvecklare
+46 (8) 580 801 30

Kenneth Steinholtz

Känns det igen? – Gammal utrustning som ligger och skräpar på IT-avdelningen. Genom att återvinna oönskad utrustning skapas en trevligare arbetsplats och en potentiell intäkt som kan användas för att införskaffa ny utrustning samtidigt som man spar på miljön. Kontakta oss så hjälper vi dig till en enkel miljösmart affär.

  • 7 steg till Hållbar IT
    Utmana ditt datacenter och se hur du kan spara och effektivisera.

    Vårt verktyg ger dig svar inom de viktigaste 7 områdena där du kan spara och effektivisera i ditt datacenter.
    Gör testet >
  • Kontakta mig