Fujitsu Value Calculator APP – hjälper dig hitta rätt infrastruktur

Fujitsu Value Calculator app för mobila enheter förenklar sökandet efter lämpliga servrar och lagringssystem. Appen är enkel att använda och hjälper till att hitta affärsfördelarna med Fujitsu hårdvara som passar dina personliga behov.

Varje dag försöker tusentals företag runt om i världen hitta servrar och lagringssystem som passar deras behov eller kan ersätta äldre modeller som inte längre är tillräckliga för att hantera applikationerna och arbetsbelastning de köpts för. Men att hitta lämplig hårdvara som passar ett specifikt ändamål samtidigt som du sparar tid och pengar är sällan lätt.

Därför erbjuder Fujitsu – Fujitsu Value Calculator app för mobila enheter som förenklar sökandet efter lämpliga servrar och lagringssystem, och ger dig möjligheten att bli kontaktad av Fujitsu om du är intresserad av att köpa ett särskilt system eller behöver ytterligare information. Det är en App som är enkel att använda och hjälper till att hitta affärsfördelarna med Fujitsu hårdvara och hitta en server eller ett lagringssystem som passar dina personliga behov. För bättre användbarhet är Appen uppdelad i olika avsnitt:

  • Value Calculator – erbjuder en jämförelse av installerade PRIMERGY-servrar eller ETERNUS DX lagringssystem med den nuvarande generationen av system. Som resultat får du information om potentiella besparingar och prestandaförbättringa.
  • Product Finder – hjälper dig att leta efter en lämplig server eller ett lagringssystem. Efter att ha ställt in några lämpliga kriterier, visas relevanta PRIMERGY-servrar eller ETERNUS DX disklagringssystem med en kort beskrivning och ytterligare information.
  • Resource Center – håller dig uppdaterad om Fujitsu servrar och lagringssystem, speciellt när du är på resande fot. Det är ditt one-stop informationscentrum för den senaste informationen om referenser, nyheter, whitepapers, prestandatester och mycket mer.
  • Portfolio Overview – ger en detaljerad inblick i alla industristandard x86 PRIMERGY och verksamhetskritiska x86 PRIMEQUEST servrar.
  • Ladda ner

    Fujitsu Value Calculator app för mobila enheter förenklar sökandet efter lämpliga servrar och lagringssystem.

  • Kontakta mig