Smart lösning som sänker kostnader och skyddar data mot katastrofer

Fujitsus smarta lagringslösning heter Fujitsu Storage ETERNUS CS800 och kombinerar sänkta kostnader med skydd av data mot katastrofer.

Fujitsu Storage ETERNUS CS800 är optimerad för miljöer där data säkerhetskopieras på disk. Det minskar radikalt kostnaderna för lagringsutrymmen och skyddar data mot katastrofer.

Genom att använda ledande dedupliceringsteknik minskas kravet på diskutrymme med upp till 95 % vilket skapar stora kostnadsbesparingar.

Integrerad replikeringsfunktionalitet kopierar data automatiskt och på distans, för att skydda dem mot katastrofer. Kombinationen av deduplicering med replikering minskar mängden data som måste överföras över längre avstånd med en faktor upp till 20 vilket gör det möjligt att integrera lokala säkerhetskopior i centrala system och att spara kostnader för bandbredd.

Som en integrerad lösning är ETERNUS CS800 väldigt lätt att använda, effektivare i verksamheten och visar bättre resultat i deduplicering jämfört med rena mjukvarulösningar i kombination med vanliga disksystem.

Den fungerar tillsammans med alla kommersiellt tillgängliga backup-programvaror för enkel integrering i befintliga miljöer.

  • Video
  • Ladda ner
    FUJITSU Storage ETERNUS CS800 Data Protection Appliance Broschyr

    FUJITSU Storage ETERNUS CS800 S5 Data Sheet

  • Kontakta mig