Fujitsu PRIMEFLEX – ökar den operativa effektiviteten

PRIMEFLEX - befriar organisationen från en hel del huvudvärk vid byggandet av infrastruktur genom att minska komplexiteten, snabba upp tiden till produktion, minimera riskerna, öka den operativa effektiviteten och kapa kostnader.

Integrerat system
PRIMEFLEX – ett integrerat system som är en testad och förinstallerad kombination av datacenterkomponenter så som server, lagring, nätverk och hantering. Som option kan också virtualiseringsprogramvara, databaser samt andra program och applikationer inkluderas.

Leveransalternativ
Det finns två sätt att implementera PRIMEFLEX integrerade system. Det finns ”redo-att-köra” integrerade system som är förinstallerade från fabrik eller ”Referens-arkitektur” integrerade system med en designguide baserad på proof-of-concept som kan anpassas till företagets specifika krav.

Skapar affärsvärde
PRIMEFLEX integrerade system handlar om att minska komplexiteten, snabba upp tiden till produktion, minimera riskerna, öka den operativa effektiviteten och kapa kostnader.

Branchens bästa komponenter
PRIMEFLEX integrerade system byggs med branschens bästa komponenter i kombination med flexibla tjänster från Fujitsu och teknikpartners. PRIMEFLEX integrerade system baseras på erfarenhet, kunskap och best practice.

Affärsnytta genom erfarenhet
Fujitsu har lång erfarenhet av integrerade system. År 2002 skeppade Fujitsu sitt första integrerade system långt innan termen för integrerade systemet var känd på marknaden. Många företag har sedan dess implementerat integrerade system från Fujitsu.

PRIMEFLEX flexibla lösningsalternativ
För att göra det lätt att förstå och välja rätt, har Fujitsu skapat ett enhetligt varumärke utav sin breda och djupa infrastruktur portfölj.

PRIMEFLEX tillhandahåller bl a lösningar inom följande områden:

  • Servervirtualisering
  • Klientvirtualisering
  • Privata moln
  • High Availability
  • Big Data
  • High Performance computing
  • SAP miljöer
  • Microsoft miljöer

PRIMEFLEX möjliggör affärer
Integrerade system blir vanligare i datacentret, eftersom det befriar organisationen från en hel del huvudvärk när man bygger infrastruktur på ett gör-det-själv sätt. Med PRIMEFLEX integrerade system finns ett starkt piller mot denna huvudvärk.

Kenneth Steinholtz
Affärsutvecklare
+46 (8) 580 801 30

Kenneth Steinholtz

Converged Infrastruture eller allt-i-ett-lösningar färdigbyggda för ditt behov. Alla företag är unika men när det kommer till IT så lovar vi att det har gjorts förut. Varför uppfinna hjulet när det redan är uppfunnet. Dra nytta av det andra gjort så kommer du snabbare i produktion och kan börja skapa nya affärsmöjligheter. Kontakta oss så hjälper vi dig till en smart affär med fokus på din affärsnytta.