Nätverkslösningar som är framtidssäkra och ger valfrihet

TeknikArtikel Nu kan du skapa ett nätverk anpassat efter verksamhetsbehoven med hjälp av moderna nätverkslösningar med hög prestanda.

När moderna applikationer och program pressar infrastrukturen till sitt yttersta kan det vara dags att tänka över sin nätverksstrategi. Med Dells nätverkslösningar får du ökad frihet genom att kunna välja operativsystem för nätverket. Detta möjliggörs med teknik baserad på öppna standarder.

Dells nätverkslösningar ger dig valfrihet

  • Nätverkslösningar för ett framtidssäkrat datacenter. Virtualisera och konvergera företagets infrastruktur och tjänster med Dell Active Fabric och kraftfulla kostnadseffektiva plattformar.
  • Nätverkslösningar för både trådlösa och fasta nätverk: Modernisera infrastrukturen med lösningar optimerade för virtuella infrastrukturer (VDI) och samordnad kommunikation.
  • Nätverkslösningar för mobila enheter: Uppfyll kraven på mobil åtkomst med bibehållen säkerhet och tjänstekvalitet (QoS).
  • Strategi för programvarudefinierade nätverk (SDN): Dell kan hjälpa ditt företag att implementera en optimal SDN-strategi oavsett vilken väg ni väljer.

Oavsett om du vill effektivisera nätverket eller göra IT-användningen mer praktisk kan du alltid välja hur och när du vill utveckla verksamheten med Dells heltäckande nätverksprodukter. Det är dags att bryta sig fri från leverantörslåsta infrastrukturer och öppna upp verksamheten för nya innovationer.

Så här hjälper vi dig

Som kompetent datacenterspecialist förstår vi IT-avdelningens utmaning med att leverera tjänster som är anpassade utefter verksamhetens ständigt föränderliga behov. De krav på bandbredd, säkerhet och funktionalitet som idag ställs på nätverket kräver ett nytt tänk.

Vår tjänst Nätverksanalys ger en ögonblicksbild av hur ditt nätverket mår och inkluderar rekommendationer till förbättringar. Du får en dokumenterad rapport och en presentation av nätverkets status. Våra experter ger dig förslag på nästa steg.

 

  • VIDEO
    Modernisera och effektivisera ditt nätverk

  • Kontakta mig