ETERNUS DX60 S3 – Effektiv, prisvärd lagring för små och medelstora företag

ETERNUS DX60 S3 leverera tillförlitlig lagring till ett överkomligt pris vilket det till ett idealiskt lagringssystem för små och medelstora IT-miljöer.

ETERNUS DX60 S3 leverera tillförlitlig lagring till ett överkomligt pris vilket det till ett idealiskt lagringssystem för små och medelstora IT-miljöer.

Designad för mindre miljöer ger ETERNUS DX60 S3 anmärkningsvärd skalbarhet i lagringskapacitet och erbjuder bra utrymme för framtida tillväxt. Den perfekta lagringslösningen för konsolidering av distribuerad data och för servervirtualiseringsprojekt.

Manageringsmjukvaran, som ingår utan extra kostnad, minskar administrationen och ger funktioner för att säkerställa dataskyddet. Flexibelt stöd för olika nätverksanslutningar och disktyper möjliggör val för kostnads- och prestandaoptimering.

Fördelar med ETERNUS DX

Enkel
Ett gemensamt manageringsverktyg för hela ETERNUS DX produktsortiment som heter ETERNUS SF hjälper dig enkelt hantera hela din lagringsmiljö på samma sätt.

Prisvärd
Ledande i prestanda och ovanpå det bästa pris/prestanda förhållandet på marknaden. ETERNUS DX har funktioner för hög tillgänglighet till överkomliga priser för små och medelstora företag.

Skalbar
ETERNUS DX lagring är mycket skalbar för att skydda din investering. Inte bara är system utbyggbara i sig själva utan du kan också göra en enkel smidig uppgradering om det behövs.

Innovativ
ETERNUS SF har en unik licensiering baserat på kontroller nivå för att skydda investeringen. Om dina data växer behöver du inte investera i fler manageringslicenser.

Säker
Med transparant ”failover” tar det sekundära ETERNUS DX-systemet automatiskt över i händelse av katastrof, för alla applikationer, utan behov av en systemadministratör. ETERNUS DX tillhandahåller klusterfunktionalitet även i instegsmodellerna vilket gör det prisvärt för små och medelstora företag.