Data Fabric – Framtidens datahantering

AffärsutvecklingArtikel Utmaningen med lagring är att behålla kontrollen över organisationens data samtidigt som den måste vara flexibel för att möjliggöra innovation. Tänk om du kunde göra båda. Det är löftet Data Fabric ger, en vision för framtidens datalagring.

Vad är Data Fabric?

Många IT-avdelningar har fastnat i lagringslönsingar som inte är byggda för att hantera behovet att tillhanda kontroll och flexibilitet samtidigt. Tänk om du kunde nyttja egna och onlineresurser flexibelt och sömnlöst utan att tappa kontrollen på din data – och alltid ta det bästa möjliga beslut för både dig och din organisation.

Val
Friheten är din: Flytta data mellan hybridmolnresurser som fungerar bäst för din verksamhet.

Lyhördhet
Möt förändrade affärsbehov snabbt och få nya möjligheter till innovation.

Kontroll
Du är fortfarande ansvarig: Hantera data och reglera prestanda oavsett var dina data finns.

Vad kan Data Fabric göra för dig?

Accelerera dina Enterprise Applicationer
Optimera programprestanda , förbättra användarupplevelsen och svara snabbt till dina kunder. Hur? Med ständig tillgång till dina data och smidig hantering från flash till disk till molnet.

Modernisera dina data Infrastruktur
Få ut det mesta av din IT med nästa generations datahantering, lagring och konvergerade infrastrukturlösningar . Få tillgång till data när och var du vill, och vara redo inför morgondagens tekniska utmaningar.

Förvandla ditt dataskydd
Skydda dina data överallt där det finns med ditt val av integrerade molnlösningar. Nu kan du effektivisera ditt dataskydd och frigöra tid för IT-avdelningen utan att tumma på säkerheten eller kontroll.
 

Jörgen Edström
CTO, Svea Ekonomi

Jörgen Edström

NetApp och Egloo har varit viktiga partners för att hjälpa oss utveckla vår infrastruktur och skapa en konkurrensfördel, binda vår teknik till vår affärsstrategi och sanera riskområden. Vi har idag en infrastruktur som enkelt kan skala upp vid behov.

 

  • Välkommen till
    Data Fabric
    Framtidens datahantering

     

  • Kontakta mig