5 saker att tänka på när vid virtualisering, och molnet

Några enkla punkter att tänka på för att lindrar huvudvärk vid framtagande av en infrastrukturslösning samtidigt som du får en testad och perfekt synkroniserad kombination av tillförlitliga enheter.

1. Investera med ett långsiktigt perspektiv: Analytikers uppskattning tyder på att datamängden för stora företag växer med 60% per år, och upp till 180% för små och medelstora.

Fujitsu vShape löser detta problem genom att tillhandahålla konvergerade implementeringar baserade på skalbara och modulära referensarkitekturer. Dessa uppfyller framtida kapacitetskrav utan att begränsa prestanda eller funktionalitet.

2. Genomför virtualiserings- och molninfrastrukturen effektivt: Med tydliga hanterings- och konsolideringsfördelar är virtualisering och molnet IT-verklighet. Fördelarna kan ses omedelbart, och nya tjänster är tillgängliga inom några minuter.

vShape stöder konsolideringen av IT, vilket innebär att du behöver mindre hårdvara och kan använda det du har mer effektivt. Detta ger lägre driftskostnader och mindre resursbehov. Med skalbara arkitekturer skräddarsydda för applikationskraven, minskar inköpskostnaden, tiden för driftsättning och produktionstiden ökar.

3. Ha en helhetssyn på virtualisering och molnet: Vid genomförande av virtuella miljöer och molnet är lagringsprestandan, datatillgänglighet och säkerhet nyckelfaktorer.

vShape ger stabila lösningar för olika typer av arbetsbelastning – med börjar vid 25 virtuella maskiner upp till 200 virtuella maskiner. vShape bygger på servrar och lagringssystem med högsta prestanda, samt förstklassig hög tillgänglighet och säkerhetsfunktioner.

4. Undvik leverantörsinlåsning: Många IT-system innehålla icke-standardkomponenter, vilket automatiskt leder till leverantörsinlåsning.

vShape använder standardteknik, som lätt kan implementeras i alla IT-miljöer-utan inlåsning. Detta tar bort risken, sänker driftsättnings- och implementeringskostnaden (dedikerade utbildningar är inte nödvändigt), och ökar investeringsskyddet.

5.  En kontaktpunkt för den kompletta lösningen: En IT-miljö omfattar många komponenter som måste synkroniseras. Dessa tillhandahålls ofta av många leverantörer – var och en med olika kontaktpersoner och processer. Detta leder till enormt manuellt arbete.

Fujitsu vShape referensarkitekturer tar bort huvudvärken från själv konfigurationen, och garanterar en testad och perfekt synkroniserad kombination av pålitliga komponenter. Med vShape kombinerar vi best-of-breed teknik från Fujitsu och partners, med en enda kontaktperson för hela infrastrukturstacken. Du kan lita på en enkel och snabb process i kombination med enkel, riskfri hantering; så att du kan ägna mindre tid på IT, och mer tid att fokusera på din kärnverksamhet.